dinsdag 17 oktober 2017

Ordenen inktpads en foam

Hoe orden we onze knutselspullen?

Wanneer je lekker op pinterest zit te snuffelen kom je natuurlijk de leukste dingen tegen. Echt van alles kan je daar vinden en delen met elkaar. Kijk nou eens naar die gave craft rooms...ja die vind je niet in Nederland. Nouja dat is ook niet helemaal waar. Maar worden we niet een klein beetje jaloers erop? Ik heb een heerlijke kamer hoor. Ik mag echt niet klagen maar als ik die uit Amerika zie......pffff....kwijl kwijl. Maar we doen ook onze leuke ideeen ervan op.

Zo zat ik te denken om mijn inktpads eens goed te ordenen. Ik had nu een draai caroussel zeg maar, maar als ik draaide lag er altijd wel iets in de weg.
En je kent het gezegde he:


Eerst wilde ik mijn vader om hulp vragen iets in elkaar te zetten. Maar toen ik afgelopen weekend even naar de kringloop winkel reed omdat ze 15 jaar bestonden en veel dingen GRATIS weggingen zag ik een rechte cd rek en.....een super gave fauteuil. 
Tringggg....even mijn mannetje gebeld, die net met de bus grofvuil ging weg brengen. Sorry schat maar je moet ff komen. 
Hoppa gratis fauteuil en cd rek. Ohja toch maandag even aan vaders zijn hulp gevraagd om paar plankjes te zagen. Die wil ik nog wel zwart maken maar dat komt nog wel.
Maar daarnaast....ik had nog een paar inkt foam kussentjes gehaald die ik bij mijn pad wilde hebben en niet hoefde te graaien in een bakje. Hmmm....en ja ik had nog kleine ronde klittenbandrondjes. En op of onder de doosjes geplakt. Ik zeg: opgeruimd. 
Zo ik wilde dit even laten zien aan jullie. Ik hoop dat het gelukt is dit berichtje. Hihi...ik lig namelijk al plat en maak dit berichtje even via mijn mobiel. Morgen is het oma dag dus trusten en morgen weer gezond creatief weer op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.