maandag 6 november 2017

Distress oxide proberen Hallo lezers

Daar ben ik weer!!  Ken je dat, lekker bezig geweest maar even niet op je weblog weer een berichtje geplaatst enz. Pfff.....ja sorry hoor!

Toen ik lekker op internet en facebook en pinterest en you tube aan het neuzen was kwam ik een filmpje tegen over distress oxide. Ik dacht wooowww.....dat is ook wel heel leuk om hier mee te gaan spelen.
Dus hoppa.....dan spring je weer in je autootje en rij je weer naar je eigen hobbywinkeltje in de buurt.

Nou geloof mij...hier kan je lekker mee knoeien hahahaha (voor degene die het nog niet wisten hahha) 
Ik ben lekker er mee aan de gang gegaan en ja je eerste kaart wordt nooit zoals je het zou verwachten dus plaats ik hem lekker hier niet hahahahahah

Okeeee dan maar het is niet de mooiste hoor hahahaha......

Je hebt alleen sponsjes nodig, distress oxide, papier waterart papier, sprayflesje met water
Je kliedert lekker je achter grond in de kleuren die jij wilt.
Let wel op dat je oxide kleuren steeds even droogt met je heattool voor je er weer over heen gaat met de zelfde kleur of een andere kleur. Voordeel van oxide is wanneer je het steeds tussen door droogt en weer erover heen stempelt zal het niet mengen. Zo superrrrrrr...

Zoals je ziet ben ik maar wat gaan proberen en met mij spray flesje wat gesprayd. Daarnaast ook een kwast nat gemaakt en wat boven de kaart laten druppelen. Je kunt het drogen met heattool maar ook de watervlekken wat lichter maken door met een stukje keukenpapier te deppen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.