donderdag 12 april 2018

Katten liefde

Hallo allemaal

Zoals jullie hebben gemerkt maak ik  veel kaartjes in opdracht van het Design Team, maar vandaag heb ik even tijd genomen om een kaartje in eigen opdracht te maken hihi.
Jullie zien de laatste tijd denk ik ook wel die nieuwe stempels van Craft Sensation voorbij komen. Nou ik mag één van de gelukkige zijn die ze in mijn bezit heb, dankzij mijn facebook-dinnetje Carina.


Ik was tot de conclusie gekomen dat de mallen van de katten, vlinders en paarden niet i.s.m de stempels gebruikt kon worden. Wel heel jammer natuurlijk maar voor dat geld mogen wij eigenlijk niet zeuren toch?
Ik ben er lekker mee aan de slag gegaan en heb een leuk kaartje gemaakt. Heel simpel en snel gemaakt.


De basiskaart (zwart) is 14.5 x 14.5 cm. Aan de voorkant en aande binnenkant rechts heb ik een witte cardstock geplakt van 14 x 14.
Op de witte cardstock aan de voorkant heb ik een strook DSP van Craft Sensation geplakt (9 x 14 cm) en aan de binnenkant een strook van 9 x 5 cm. I.p.v. DSP kan je natuurlijk ook washi tape gebruiken.
Op de voorkant zit een zwarte cardstock van 7.5 x 8.5 cm met daarop een stuk witte cardstock van 7 x 8 cm Deze heb ik op elkaar geplakt, dan samen uit gestanst met de katten snijmal en deze weer op de kaart geplakt met foam tape.
De tekst stempels zijn ook van de laatste serie van Craft Sensation.Dit is toch echte kattenliefde, vind je niet?


2 opmerkingen:

 1. :O

  Die zijn prachtig, wat een goed idee zo op deze manier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he. Kwam een voorbeeld op pinterest tegen en dacht gelijk aan deze kattenmal hahaha. Dankje meis

   Verwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.