woensdag 11 april 2018

Kleur de bloemen

Enjoy the little things is de tekst die ik op dit kaartje heb gebuikt met zonnige bloemen.Geniet inderdaad van de kleine dingen die er in je leven zijn of komen. Zoals bijvoorbeeld genieten van de liefde van je huisdier. Met deze gedachten heb ik dit kaartje gemaakt.

Gisteravond was mijn kleine meisje rond het huis aan het lopen en ja niks anders dan normaal. Meestal zo 2 x per dag met een max van 15 min. Maar het begon te schemeren en ze kwam maar niet. Rond het huis gekeken en even rond gelopen maar helaas. Ze reageerde niet op mij. Tranen rolde in bed over mijn wang want ik weet dat ze schichtig is dus dat deed mijn zeer. Zij bang buiten en wist niet waar ze heen moest. Wij denken dat ze even de weg kwijt was. Vanmorgen (vrijdag 5 april) ging mijn vriend het bed uit om naar zijn werk te gaan en wat denk je.....stond ze voor de deur. Ze vloog naar binnen vertelde hij zoekend waar ik was. Mauwend en kopjes gevend maakte zij meer wakker. Als ze dat weer lekker ligt te kroelen bij je op bed dan geniet ik van dit soort momentjes.


Het kaartje dat ik gemaakt heb is 13x13 cm met een opleg vel erop dat een 0.5 cm kleiner is, dus 12.5x12.5 cm. Daarop heb ik weer een oplegvel gebruikt en deze ge-embost met een embossing mal van de Action.
De bloemen heb ik witte embossing poeder op een vellum gestempeld en deze weer uit gestanst met een pons van Stamping Up. Maar voor ik deze had uit gestanst heb ik de achter gekleurd met een inkt. Ik heb ook weer hier inkt gebruikt van Stamping Up maar je kunt natuurlijk van alles gebruiken.
De blaadjes die ik heb gebruikt zijn van Craft Emotions.
De stempel met "Enjoy the little things" komt van de nieuwe serie van Craft Sensations. Deze heb ik weer uit gestanst met een bewerkte rondje die ik ook ooit gekocht heb van Craft Sensations. Leuk draadje erachter met stukje foam en klaar ben je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.