woensdag 18 april 2018

Koningsdag

Weer een nieuwe uitdaging met een thema waar ik niks mee heb. Ja tuurlijk vind ik het heerlijk om er op uit te gaan enz (bij mooi weer dan he haha) maar ja om een kaart te maken hahaha....valt niet mee moet ik toegeven.
Gelukkig hadden we een sketch dus dat scheelt.


Maar...al met al heb ik weer mijn best gedaan en er zullen best heel veel andere thema opdrachten komen die ik wel leuk vind. En trouwens...smaken verschillen toch. Het blijft moeilijk om voor iedere week een nieuwe opdracht te verzinnen.
Oke, nu genoeg geklets.

Mijn kaart is een basiskaart van 14.5 x 14.5 cm. Daarop heb ik een leder met glitter geplakt die ik een tijd terug bij de Action had gekocht. Eigenlijk moet je oranje erbij doen maar ik dacht goud moet ook kunnen.
De sketch weten jullie denk ik allemaal wel. Ik heb de maten een beetje naar eigen idee aangepast. 2 plaatjes geprint op mijn cardstock en deze op kaart geplakt. Ohja en die molen heb ik van internet gehaald haha. Ik heb de wieken uitgeknipt en met een brad vast gezet op de molen.
Verder heb ik alleen de tekst stempel van Action  gebruikt en gekleurd cardstock. Ohja en de troon ingekleurd met een goude gelpen.


Nou wilde ik de molen voor jullie hier plaatsen want misschien denk je wel: Leuk die wil ik ook. Kon ik hem niet meer op internet vinden he. Ben ik wel even in mijn prullenbak gedoken voor jullie hihi omdat ik hem de avond hiervoor had weg gegooid. En wat denk je? Hebbes! Ik zal hem hier onderaan plaatsen. Als het goed is kan je hem gewoon uitprinten en is de maat correct.

Hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en dan wens ik jullie een gezellige en mooie koningsdag toe!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.