woensdag 25 april 2018

Let's play music!

Ohjeeee....een muziek opdracht. Pff..... ja hoe gaat je dat nou maken? Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar als ik een kaart wil maken dan heb ik altijd even een voorbeeld nodig en dan gooi ik mijn eigen draai er wel in. Tja maar nu...heb ik dat niet gedaan. Ik zag zo gaaf voorbeeld voorbij komen en dacht: Ja die ga ik maken!!!


Eigenlijk heel simpel. De basiskaart is 13x13 cm. Van internet heb ik een stuk muzieknoten papier uitgeprint. En een stuk zwart papier heb ik met de hand uitgetekend n.a.v. de foto. 
De toetsenbord heb ik gemaakt op een los strook witte cardstock van 13x4.5 cm want dit past precies onder de "vleugel". 
Daar op strookjes zwart papier geplakt die ik in strookjes geknipt had. Ohja...de toetsen heb ik gewoon met een potlood getekend op 1 cm. Dit kwam het beste uit omdat hij 13 cm breed is. Het had mooier geweest als de kaart iets breder had geweest zodat je de toetsen op 1,5 cm had kunnen maken maar ik vond dat het zo ook wel goed ging.
Laatst had ik bij Action leuke vellum blok met teksten gekocht en deze erop geplakt. Ik heb op de achterkant (van de letters) een paar puntjes lijm gedaan zodat je de lijm niet door de vellum heen ziet komen Stukje lint erom heen en klaar!!

Zeg nu zelf.....is toch best leuk gedaan. Ik ben tevreden!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.