woensdag 16 mei 2018

Muziek Sketch HA

Heerlijk wie houdt er nu niet van muziek. Dan mag ik bijna Sarah zijn hahaha...maar deze oma ga graag nog lekker uit en danst dan ook hoor.
Als je muziek zegt, waar denk je dan aan? Ik denk dan aan kleurtjes, muzieknootjes, instrumenten, dansen, discobal, goud, zilver...enz.


Deze keer wilde ik iets met glitters doen en een muzieknoot.
Op internet vond ik een voorbeeld van een muzieknoot (HIER). Deze heb ik uitgeprint, op een ansichtkaart gelegd die ik bij de Hema had gekocht en met een zwarte fijne stift om en om de puntjes gezet. Die komen dan te staan op je ansichtkaart. Let wel OM en OM want anders komen de druppels die je gaat plaatsen te dicht bij elkaar.
Met een Nuvo drops heb ik de zwarte geplaatste puntjes gevolgd. Deze heb ik wel een nacht laten drogen zodat ze echt goed droog zijn.
Als je heel goed kijkt zie je wat lichte vegen. Dit was eigenlijk per ongeluk gegaan maar al met al vind ik net als of het een vage schaduw effect is.


Omdat we een sketch hebben hoef ik eigenlijk geen uitleg te geven. De maten kan iedereen zelf bepalen.


Basispapier gebruik ik meestal gewoon wit voor en de DSP die ik hier gebruikt heb is van Action Mixed Media papierblok.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.