woensdag 13 juni 2018

Black-ice techniek (HA)

Wanneer ik dit kaartje zit te maken is het maken ontzettend warm. Op mijn kamertje is het redelijk uit te houden gelukkig. Maar ik klaag niet hoor!!


Vandaag is het weer mijn beurt om mijn black-ice techniek kaartje te laten zien. Alleen heb ik gebruik gemaakt van vellum i.p.v. metaalfolie, want deze had ik niet in mijn bezit. En ook dat is mogelijk zoals jullie kunnen zien, Ik heb de vellum met stempel op een witte cardstock geplakt zodat je de stempel, in mijn ogen, beter tot zijn recht komt. Ik moet toe geven dat dit een leuk techniek is en eigenlijk op meerdere manieren kan toepassen, dus ook op gewoon papier. Gewoon proberen! Op het randje van de vellum heb ik een klein randje getekend met een witte gel pen. Geeft altijd zo leuk effect.
Ik heb een antraciet opleg vel gebruikt en daar weer met mijn inktkussen over heen geveegd zoals jullie kunnen zien in het filmpje. Langs de opleg vel heb ik met witte inkt een randje geveegd om ook weer een leuk effect te geven.
Ook zoals in het filmpje heb ik met mijn versamark over de vellum heeeeel lichtjes geveegd en daar over clear embossing poeder gedaan Daar door ging mijn stempel afdruk meer glimmen. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk te zien is op de close up foto.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.