woensdag 27 juni 2018

Eclips kaart (HA)

Zo jeetje inmiddels zitten we al op eind juni en wat gaat het toch snel. Kinderen hebben bijna vakantie en kunnen lekker 6 weken even hun energie kwijt van afgelopen jaar. Wanneer de kinderen weer naar school gaan dan gaan wij op vakantie. Heerlijk 12 dagen naar Marmaris voor 2e keer. Ik heb er zin in hoor!

Maar terug op de eclips kaart. De kaart is 13,5 X 13,5 cm.Voor deze kaart heb ik een gekleurd opleg vel van 13 X 13 cm en nu kan je natuurlijk weer een wit opleg vel gebruiken van 12,5 X 12,5 cm maar ik heb de ansichtkaart van de Hema gebruikt dus nu beetje langwerpig.


De bovenste opleg vel heb ik bewerkt met Gesso en een stencil van Doobadoo. Nadat ik de stencil eraf heb gehaald heb ik deze voorzichtig bestrooid met Cosmic Shimmer. Deze kleuren echt lekker fel!! Daarna heb ik wat water erop gespoten voorzichtig en gedroogd met de heattool.

Met cijfer snijmallen heb ik 50 en de ! uit gestanst. Achter de cijfers smalle foam tape geplakt en deze weer in de opening geplakt. Deze opleg vel geplakt op de gekleurde, touwtje erom en op de kaart geplakt.
De label met stempel komt van AliEpress.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en beantwoorden.