Demo worden

Ben jij ook een creatief persoon? Zou jij ook van de Stampin Up producten gebruik willen maken met een korting tussen de 20 en 25 procent? Zou jij het ook leuk vinden om een workshop te willen geven? Leuke mensen te willen ontmoeten? Je creaties willen delen? Nieuwe technieken willen leren en uitleggen?

Dan is het misschien wel iets voor je jou om ook demonstratrice te worden van Stampin Up.

Je kunt zelf bepalen hoe je dit doet en hoeveel tijd je erin wilt steken. Alles is mogelijk.

Lees dan hier het stukje hieronder goed door. Heb je vragen, stelt ze dan gerust per mail en ik zal jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

* Je kunt demonstratrice worden, alleen je eigen producten kopen met een leuke korting, altijd als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws, kunnen pre orderen, leuke contacten hebben in een super gezellig team.
* Je kunt demonstratrice worden, om ook eens voor je vriendinnen, familie, kennissen en buren mee te kunnen bestellen, misschien eens een leuke workshop te geven en zodoende je eigen hobby materialen te financieren.
* Je kunt ook demonstratrice worden en er een heuse carrière van te maken, en erzo een leuke bijverdiensten mee te verdienen.
* Je kunt ook tijdelijk een demonstratrice worden, om je eigen collectie op te bouwen en een poos gebruik te maken van de voordelen en daarna te stoppen.

Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk. Je bent eigen baas!!!


Als je graag demonstratrice wilt worden dan begin je met een startpakket aan te vragen. Dit pakket mag je naar eigen keuze invullen. Voor een starterspakket betaald je 129 euro MAAR je mag voor 175 euro aan producten bestellen. Zo heb je de eerste korting al binnen!  Bij je starterspakket ontvang je ook nog de benodigdheden om echt te kunnen beginnen zoals een aantal catalogus, bestelformulieren etc. te waarde van 60 euro!! Dit levert je dus meteen al een voordeel van 106 euro op!!

Wel zijn er een aantal afspraken:
Je bestelt per kwartaal voor minimaal 300 euro (catalogusprijs min BTW) en geeft je eerlijke voorlichting en uitstekende klantenservice, dit is wat Stampin Up ! van je vraagt.
Je loopt hierbij geen enkele risico. Je hoeft namelijk geen voorraden aan te schaffen of flink te investeren. Mocht je om wat voor reden ook je omzet niet halen of willen stopen, dan kan je dat per direct doen zonder enige problemen en andere verplichting. Je starterspakket mag je dan gewoon behouden en gebruiken.

Uiteraard is het belangrijk dat het demo zijn niet alleen leuke kortingen, materialen en geld mee brengt!
Ik zou het SUper leuk vinden als jij het aandurft om je als eerste aan te melden bij mij als demo. Samen zullen we er dan voor zorgen een leuk, gezellig, warm en creatief team op te gaan zetten!!
Hoe leuk is het niet als er een geweldige KLIK is tussen ons en je een vriendschap er aan over houdt.
Vriendinnen heb je nooit genoeg. Vriendschap aangaan is makkelijk maar behouden is moeilijker MAAR als je beide een gezamenlijke hobby kunt delen, dan zal de vriendschap nog jaren kunnen bestaan!
Wie durft het aan???

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen